Flevobike Versatile nr 15 van productie


 Te koop Flevobike Versatile nr 15 van de productie.
De fiets staat in Irnsum (Friesland) en kan daar bekeken en gekocht worden.
Door omstandigheden is dit een project fiets geworden en is er geen tijd meer om het af te maken. Ik zoek iemand met dezelfde passie om de fiets weer in elkaar te zetten en er veel plezier van te hebben.
De fiets is compleet en alle onderdelen zijn daar. Er zijn ook veel reserve onderdelen, alles krijgt u erbij.
De staat van de neus is niet dat hij schade heeft of een ongeluk heeft gehad, maar is omdat de verlichting aangepast moest worden door LED verlichting. Er zit een nieuwe kabelboom bij, maar techniek schreidt voort en wellicht dat iemand de fiets naar zijn eigen zin wil aanpassen met batterij verlichting ipv accuverlichting.
De fiets heeft aan de zijkant wat "schrammen" maar geen scheuren in de kuip.
In de kap zitten links en recht 2 gebruiksscheurtjes (van de kap open en dicht doen) die de voorkeur hebben voor reparatie. De neus van de fiets moet afgeschuurt worden,versterkingsmateriaal, mat, zit er bij. De lampen, knipperlampen, en alle andere onderdelen zitten er bij. De achterband is splinternieuw (Schwalbe Marathon Racer, nog 0 km op gereden) en de zijbanden dienen bij voorkeur vervangen te worden.
Het scharnier van de kap zit er los bij (zie foto 18, samen met de afschermkapje van de verlichting).
Het framenummer is 015 035461 (1 eigenaar).
De rits voor afsluiting is helemaal intact (foto 11)
De accu's moeten vervangen worden of u moet een andere techniek toepassen voor verlichting.
De kuip zijkanten moet worden afgeplakt met de zachte zijde van klitteband, er zit een rol bij (zie foto 17, onder naast de batterijen)
Verder zit er nog afsluitmateriaal bij voor de onderzijde en diverse tandwielen en de originele knipperlichten en bedienings-units. Ook zitten er nog 2 neiuwe kettingen bij en een nieuwe kabelboom en koplamp. Alles is nog goed en functioneel. Er zit een klein gat bij de wielkast door een productiefout in de mal. De fabrikant heeft het destijd dichtgekit met zwarte kit, kan ook op die manier weer simpel gerepareerd worden. De binnenzijde van de kuip is nog netjes. De verstelbare stoel is nog 100%. De fiets is nooit betrokken geweest bij een ongeval. Wel is de fiets een keer gekanteld in een scherpe bocht. Geen slag in de wielen.

Vraagprijs € 3000.- of een goed bod.