Milan GT


Te koop aangeboden, mijn Milan GT, van April 2020, kmstand ~25.500
Efficiënte, ruime velo met behoorlijk veel bagageruimte (heb er meerdere fietsvakanties mee gedaan). Passen ook vrij brede banden onder (heb met 44mm voor en 47 achter gereden ermee, staat nu op smallere banden). Achterwiel is 559 (26"), maar de wielkast is ruim genoeg voor 584 of zelfs 622 velgen). Heeft voor ook aan beide zijden de optionele bagagevakken :)
Het is een van de eerste die in Roemenië gemaakt is, dus een MK5. 
De RotteRijders stickers kunnen eraf ;)

Er is veel aangepast, om hem naar mijn smaak te maken.
Extra ventilatiegat onder de normale koplampen, met dashcam erin. Ook achteraan zit een dashcam achter een van de ronde (standaard) gaten. 
Bovenop de neus heb ik ook een nacaduct gemaakt (regelbaar: kan open en dicht). De stoel is voorzien van veel gaten, dit allemaal in een poging mij iets minder te laten zweten ;)
De standaard luchtbalg (luchtveer) heb ik een gasdemper parallel naast geplaatst, daarmee is gevaarlijk dribbelen op klinkers opgelost. Ook heb ik zelf kettingafscherming ontworpen en erin gemaakt (geprint in zacht kunststof). De spiegels zijn ook eigen ontwerp en bevatten goede (speed-pedelec) lampen die dimbaar zijn (maar ook voluit niet verblinden). Zelf heb ik deze standaard op dimstand aan,  (omdat ze de zichtbaarheid zoveel vergroten, zeker dit seizoen).
De smurfenmuts heb ik twee Kellerman Atto 3-in-1 lampjes op gemaakt (gewoon licht, remlicht en richtingaanwijzers), die zijn ook fantastisch voor de zichtbaarheid.

Ik heb er een BM-racekap bij, en de standaard klep. Die laatste kan trouwens aan boord mee, naast het achterwiel als je helemaal open ('badkuip') wil rijden. 
Verder is hij verlaagd, maar nog altijd hoger dan een standaard SL. Het is niet moeilijk om hem weer terug naar originele hoogte te brengen trouwens.

Verder heeft hij 39-65 kettingbladen voor en 11-36 11speed achter. 165mm cranks zitten erin, van Rotor (dure set, mooi smalle q-factor). Voorzien van PTFE kettingbuis. Staat nu afgesteld op 1.82m

Zoals sommigen misschien weten heb ik drie jaar terug (kort na de aanschaf...) een heel flink ongeluk gehad met deze fiets, hij is toen door ICB (waar ik hem nieuw gekocht heb) door Pieter prachtig gerepareerd en ook professioneel gespoten (factuur ter inzage).
Verder heeft hij zo zijn gebruikssporen, maar is zeker in goede staat. 
Reden van verkoop: heb ook een QV staan voor als ik (echt) veel mee wil nemen en heb een SnoekL besteld. Drie velomobielen is zelfs voor deze fietsgek iets teveel.

Vraagprijs: 7000,-