Rolls Royce onder de trikes: Scorpio 26 fs zo goed als nieuw


Deze fantastische trike, merk Scorpio 26 fs van HP Velotechnik. is nog geen 3 jaar oud, heeft slechts 1600 km op de teller en is elk jaar onderhouden door een officiële HP Velotechnik-dealer. Er zijn geen beschadigingen. Mijn man moet hem helaas weg doen omdat hij niet meer kan fietsen vanwege een progressieve ziekte.

Door de uitstekende vering en soepele loopwerk rijdt deze fiets zeer snel. De wielen worden onafhankelijk van elkaar geveerd, waardoor hij bovendien comfortabel omgaat met kuilen en hobbels. De lengte van de middenbalk is verstelbaar, nu ingesteld op iemand van 1.82 cm.

De motor (Shimano Steps E5000 Nexus) heeft zowel automatische als handmatige versnellingen en wordt bediend door een afneembaar bedieningspaneel. Uiteraard krijgt u de lader er bij. Op eco-stand kan de accu 120 km mee, op hoge stand ca. 65 km. De accu is regelmatig herladen.

De fiets is aangepast voor bediening van rem en besturing met één hand (rechts). Maar als je twee handen ter beschikking hebt,  gaat remmen en sturen ook soepel. Ook het slot kun je met één hand openen en sluiten, bovendien is er een aanvullende kabel bij om de fiets vast te maken.

De fiets is opvouwbaar,  zodat hij mee kan in een personenauto mits de achterbank naar beneden is geklapt, zie instructiefilmpje van de leverancier.

Gedetailleerde specificaties op aanvraag.
Bieden vanaf € 6000.