Overzicht 2010 deel 3: vrijdagberichten

Gepubliceerd op

Veel vrijdagen verzamelen we links die we die week hebben gezien. Of rare fratsen en verhalen. Of video's. Van alles eigenlijk! Een greep uit de buit van het afgelopen jaar.

[*]Winter! Glad! Sneeuw! Ja, dat hadden we aan het begin van het jaar ook al. Wintertips van het-regent-bijna-nooit en allerlei links met onder andere een filmpje van een glibberbocht in Lelystad.

[*]In oktober zagen we een sneeuwploeg voor de fiets. Voor als de gemeente het laat afweten qua vegen en strooien?

[*]Video's te over. Uit Canada en een satirische uit Zwitserland. En natuurlijk de geweldige benzinestationreclame van fietser.be. En met een driewieler heb je je handen vrij om te drummen. En je fiets kan je ook wel erg stevig aan een lantarenpaal vastmaken.

[*]Een klassieker op de vrijdag is een link naar een discussie op de mailinglijst, bijvoorbeeld over grammenjagen. Tja, moet je je steel van de tandenborstel nu afzagen om gewicht uit te sparen of moet je hem juist meenemen als reserve-tentharing?

[*]In de vrijdagberichtsamenvatting past het een random collectie losse links te hebben :-) Rare fietssituaties. Rare fietsen op het "burning man" festival. Stilte in velomobielen. Geen stilte, maar piepende en krakende knieën.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.