speerpunten

Als vereniging hebben we veel waar we aan willen werken. En dat doen we ook. Maar elk jaar kiezen we een aantal speerpunten waar we extra aan willen werken. Voor 2014-2015 zijn dat:
Infrastructuur: Het idee van de F12, als heuse fietssnelweg tussen Den Haag en Arnhem (parallel aan de A12) tussen de oren van gemeentes, provincies en andere beleidsmakers te krijgen. Als voorbeeld hoe het zou moeten.
Ligfiets.net: deze website is het duidelijkste contact met leden, maar vooral ook met niet-leden om kennis te maken met ligfietsen en met de NVHPV. Achter de schermen wordt hard gewerkt om de site nog effectiever te maken. Binnenkort zal dit zeer zichtbaar worden.
Leden werven: voor een gezonde vereniging is een gezond ledenbestand nodig. Naast en met de website gaan we de inspanningen om meer mensen lid te laten worden opschroeven. Zo kan iedereen die eennieuwe ligfiets koopt bij een van de ligfietsspecialisten een jaar lang gratis lid zijn om kennis te maken met de vereniging. Als je al lid bent, kun je natuurlijk een jaar lidmaatschap aan iemand cadeau doen.